Wat kun je van mij verwachten?

‘Hands on, praktisch, bevlogen en met energie.’
Hands on, praktisch, bevlogen en met energie. Dat is hoe collega’s bij mijn eerdere werk- en opdrachtgevers mij omschrijven.

Raymond de Jong

Een resultaatgerichte instelling

Met ervaring in agile/scrum werken en mijn resultaatgerichte instelling is het voor mij een uitdaging om bij projecten snel tot de kern te komen en praktische oplossingen aan te dragen. Als netwerker ‘pur sang’ werk ik graag in teamverband met humor, betrokkenheid, lef, initiatief en een sterke focus op resultaat en kwaliteit.

Het beste resultaat

Ik ga voor het beste resultaat. Met effect kom ik snel tot de kern met een boodschap die doelgroepen raakt. Samen mooie content maken, het managen van een campagne met impact of een (online) videostrategie hebben dat werkt. De ene keer voor een energiemaatschappij of telecommer, de andere keer voor de rijksoverheid of retailer.

Gedreven professional

Al twintig jaar werk ik als gedreven professional aan korte en langere projecten of opdrachten voor diverse opdrachtgevers. Altijd met veel energie, betrokkenheid en passie voor mensen en het vak. Praktisch en operationeel sterk. Je kunt me inhuren als content specialist, campagnemanager, communicatieconsultant, manager (marketing)communicatie of interim communicatiespecialist. Ik werk graag aan adviestrajecten, tijdelijke opdrachten, langere consultant/campagne trajecten of het opzetten van content strategie.