Voor wie

Ik werk graag in teamverband met humor, betrokkenheid, lef en initiatief.

Ik werk graag voor profit en non-profit organisaties met een operationele en/of een servicegerichte bedrijfsvoering. In teamverband met humor, betrokkenheid, lef en initiatief. Ik heb ervaring in organisaties die bezig zijn met verandertrajecten, meer activatie bij doelgroepen willen, trajecten rond customer experience en  imago- en/of reputatievraagstukken.

Allrounder in media, PR en communicatie met specifieke kennis en kunde in sr. woordvoerding, contentstrategie en media.

Wat mij uniek maakt als manager en vakspecialist is een combinatie van ruime ervaring in verschillende branches en mijn achtergrond in media, journalistiek en communicatie.

Ik ben een netwerker ‘pur sang’, werk praktisch, met flair, ben scherp op de inhoud, opereer projectmatig handig en weet door mijn enthousiasme mensen mee te krijgen in een project/opdracht. In teams en opdrachten snel ‘up and running’ en kom gedegen tot de kern. 

Ik werkte eerder voor profit en non-profit organisaties als Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL), Rotterdam The Hague Airport, Essent Energie, AD Nieuwsmedia, Eneco Wind, Tele2, KPN, Jumbo Supermarkten, Rijkswaterstaat en Rabobank.