Over Raymond

Ik ben een ervaren en allround specialist in (marketing)communicatie, journalistiek en media. Praktisch bekend met het bouwen aan merken, reputatie, videoproductie en in journalistieke content. Daarnaast presenteer en produceer ik online uitzendingen/webinars.

Praktisch en operationeel sterk, in rollen als manager, specialist of adviseur.

Voorbeelden van eerder uitgevoerde functies van mij zijn:

  • Woordvoering
  • Communicatie/content (communicatiemanager, contentmanager, adviseur, videoproducent);
  • Marketing (campagnemanager, videomarketingspecialist, Google Analytics);
  • Journalistiek (eindredactie, tekstschrijver, (camera)journalist, social reporter, videomaker);
  • Marketing (campagnemanager, videomarketingspecialist, social media, SEO).

Binnen (marketing)communicatie, journalistiek en media is mijn specialiteit het managen van effectieve campagnes, social media report, het ontwikkelen, plannen en schrijven van content, (marketing-) communicatiemanagement en merkactivatie. Om hiermee via media samen groei te realiseren, inclusief de koppeling met marketing- en communicatiedoelstellingen.

Allround, maar toch specialistisch.

Een kleurrijke werkervaring

In mijn werk carrière heb ik een kleurrijke werkervaring opgebouwd met werk- en opdrachtgevers in de energie, telecom, media, luchtvaart, retail, financiële dienstverlening en overheid. Ik werkte onder andere voor organisaties als Rotterdam The Hague Airport, Essent Energie, Eneco Wind, Nederland Schoon, Tele2, KPN, AD Nieuwsmedia, Jumbo Supermarkten, The Phone House, Rabobank International, Achmea en Rijkswaterstaat. Op dit moment werk ik tijdelijk als interim woordvoerder/communicatiemanager bij Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL).

Raymond de Jong